VVS nær Grindsted, Videbæk, Skjern, Kibæk & omegn

Søger du en kompetent VVS-installatør? Så er du kommet til det rigtige sted.

VVS-installatør for private og erhverv der skal have hjælp til deres VVS

Hvis du søger en kompetent VVS installatør, er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Stakroge Smede- & Maskinforretning tilbydes VVS arbejde i høj kvalitet for både private og virksomheder fra Grindsted, Sønder-Omme, Skjern, Videbæk, Kibæk og resten af landet. Mangler du et kompetent VVSfirma til en opgave, er vi klar til at hjælpe uanset størrelsesorden.

Stakroge Smede- & Maskinforretning ApS udfører mange forskellige arbejdsopgaver. Vi har stor viden og færdigheder i specielle løsninger. Vi laver maskiner til både plast- og træindustrien samt landbrug.

Vores autoriserede installatør har over 30 års erfaring inden for faget og er derfor i stand til at varetage både simple og komplicerede opgaver. Vi går meget op at levere kvalitetsløsninger til alle vores kunder uanset hvilken form for installation, der er tale om.

Som VVS-installatør er vores specialer inden for:

Hvis du mangler professionel hjælp til opgave inden for ovenstående specialer, så bør du aldrig tøve med at kontakte vores installatør. Vi står altid klar til at løse opgaven hurtigt og professionelt for vores kunder.

Kontakt vores VVS nær Grindsted, Videbæk og Skjern

Har du spørgsmål vedrørende vores VVS nær Grindsted, Videbæk og Skjern, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefonnummer 75 34 70 12 eller skriv en mail til erik@stksmede.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Grundig og effektiv VVS-installatør

Er du ved at flytte i ny bolig eller renoverer den gamle, kan der opstå et behov for et VVS-firma. Vi er autoriseret og kan hjælpe med mange forskellige services.

Det kan eksempelvis være installationer i badeværelset eller køkkenet samt montering af varmesystemer og ventilatorer. Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp til en opgave inden for VVS.

En stor del af vores arbejde er rådgivning. Vi hjælper folk med at vælge de rette løsninger til deres behov – da vi har mere end 30 års erfaring, ved vi, hvad der holder i længden. Gå aldrig på kompromis med din VVS, da gode, solide løsninger vil tjene dig bedst og længst. Vi hjælper dig gerne med at finde den mest optimale løsning for dig. Vi tilbyder altid en høj kvalitet og yder den bedste service.

Hvad koster en vvs-mand?

Den nøjagtige pris på en VVS-mand er meget individuel afhængig af den pågældende installation, samt hvilke ønsker og krav du har til installationen eller renoveringen. Du kan dog altid forvente, at vores priser er fornuftige uanset hvilken VVS-service, der er tale om. Derudover sammensætter vi altid gerne et godt tilbud til vores kunder.

Når vi arbejder, sætter vi altid den enkelte kundes ønsker og behov i centrum for opgaven. Dette er nemlig med til at sikre glade og tilfredse kunder, som får de resultater, de drømmer om. Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler, og rydder op efter os selv, når opgaven er afsluttet. Derudover kan du være sikker på, at vi leverer holdbare resultater af høj kvalitet hver gang uanset opgaven.

Søger du efter en VVS i områderne Grindsted, Videbæk, Skjern og Kibæk? Og ønsker du et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os på telefon 75 34 70 12 eller vores e-mail stakrogesmede@pc.dk.

​​Vi har de rette kompetencer til at løse din opgave

VVS-arbejde hører ofte til blandt det mest komplicerede arbejde i huset. Derfor kræver lovgivningen, at langt hovedparten af arbejdet med VVS-installationerne udføres af en autoriseret VVS-installatør, som har styr på tingene. Vi har både autorisationen, kompetencen og erfaringen til at klare både stort og småt omkring vand, varme og sanitet.

Hvad enten det er udskiftning af rør, VVS-service på varmeanlæg, renovering af badeværelse eller vedligeholdelse af afløb og kloakker, så leverer vi altid en indsats, der er professionel til fingerspidserne. Vi overholder naturligvis alle gældende love og regler på området, så du kan trygt lade os stå for VVS-arbejdet hos dig.

Vølund F 2120

Nedenfor kan du se billeder af vores produkter.

(+45) 75 34 70 12
stakrogesmede@pc.dk