Varmepumper nær Skjern, Grindsted & omegn

Er du på udkig efter en billig og energieffektiv varmeløsning? Så kan en varmepumpe være det rette valg for dig.

Varmepumper har flere fordele for dig

Er du på udkig efter en billig og energieffektiv varmeløsning? Så kan varmepumper være det rette valg for dig. En varmepumpe i hjemmet er et bæredygtigt tiltag, som især også kan mærkes på dine udgifter.

Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS tilbyder vi vores kunder montering af varmepumper i Grindsted, Skjern, Videbæk, Kibæk og resten af Danmark. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

En varmepumpe kan sænke dit energiforbrug med op til 50 %, da du udnytter naturens ressourcer til opvarmning. Der er altså mange penge at spare ved at vælge en varmepumpe, som desuden er miljøvenlig. Derudover er det en god investering, da levetiden på en varmepumpe er lang, og der ingen vedligeholdelse kræves.

Hvad koster en varmepumpe?

Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS tilbyder vi en varmepumpe fra Vølund, som er et af markedets mest anerkendte mærker. Prisen afhænger af opgavens omfang, samt hvilken varmepumpe, der vil passe til dine behov. Vi tilbyder nemlig både luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper.

Du vil dog altid være garanteret en god pris hos os og så kan du samtidig forvente et stykke veludført arbejde hver gang. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver. Vi sørger desuden altid for at yde god service for vores kunder.

Kontakt os om vores varmepumper i Grindsted og Skjern

Såfremt du har nogle spørgsmål omkring vores varmepumper eller søger du efter varmepumper nær Grindsted og Skjern, er du mere end velkommen til at kontakte os.

null

Luft til luft varmepumpe

Læs mere her

null

Luft til vand varmepumpe

Læs mere her

(+45) 75 34 70 12
stakrogesmede@pc.dk