Montering af varmepumpe

Måske til dit sommerhus eller privaten, så vil en varmepumpe være en klar mulighed for dig.

Leder du efter en budgetvenlig og grøn varmeløsning?

Måske til dit sommerhus eller privaten, så vil en varmepumpe være en klar mulighed for dig.

Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS står vi for nem og bekymringsfri montering af varmepumpe hos kunder i hele Danmark. Vi leverer en komplet løsning med montering af selve varmepumpen og installation af varmepumpen inkl. boring af hul. Vi tager også gerne din eksisterende varmekilde med retur og bortskaffer forsvarligt.

Vi forlader ikke opgaven før varmepumpen er installeret og virker. Vi gennemgård altid pumpens funktioner med dig som kunde og giver dig rådgivning og vejledning til optimal brug af varmepumpen.

Montagetiden afhænger af opgavens omfang og vil altid være synlig i det udarbejdede tilbud

Vi har vores forretning i Stakroge, hvorfor vi naturligvis har kunder i og omkring Sønder-Omme, Grindsted og Skjern og resten af landet.

Hvordan virker en varmepumpe?

En jordvarmepumpe kan næsten halvere dit energiforbrug, da du bruger naturens egne ressourcer til opvarmning. Der er mange penge at spare ved at vælge en varmepumpe, som også er miljøvenlig. Det er en klog og langsigtet løsning, som på sigt er billig, fordi en varmepumpe kan leve i mange år, og den er vedligeholdelsesfri.

Hos vores forretning tilbyder vi b.la. en varmepumpe fra Vølund, som er et af markedets mest anerkendte mærker.

Vi tilbyder b.la.:

  • ​luft til luft varmepumper
  • ​luft til vand varmepumper
  • ​montering af varmepumpe

En varmepumpe er ikke bare en miljøvenlig løsning, den er også energieffektiv. Udover at vi tilbyder billige energi løsninger, står vi også indenfor at kvaliteten er i top.

Montering af varmepumpe

I forbindelse med montering af din nye varmepumpe hjælper vi naturligvis med at fjerne dit eksisterende fyrringsanlæg og omlægger rørføring, så de passer til din nye varmepumpe. Dertil sætter vi inde- og udedelen pænt op, så det passer til din bolig. Hvis du er interesseret i et tilbud på en varmepumpe kommer vi naturligvis ud til dig og kigger op opgaven, inden vi kommer med et tilbud på montering af din varmepumpe.

Gennem de sidste 30 år har vi erhvervet os masser af erfaring

Vi benytter det til at kunne løse de mange forskellige opgaver vi løser for vores kunder. Hos os er god service nemlig gratis.

Kundetilfredshed betyder meget for os, vi står til rådighed for dig og rådgiver gerne omkring hvad der kan være den mest optimale energi løsning for dig. Vi står gerne for montering og installering af din nye varmepumpe, så den er klar til at spare dig for mange penge i fremtiden.

Kontakt os på telefon 75 34 70 12 eller e-mail stakrogesmed@pc.dk for hør mere.

(+45) 75 34 70 12
stakrogesmede@pc.dk