Luft til vand varmepumpe

Er du interesseret i en billig, grøn og energieffektiv varmeløsning?

Spar penge med en luft til vand varmepumpe fra Vølund

Er du interesseret i en billig, grøn og energieffektiv varmeløsning? Så kan en Vølund luft til vand varmepumpe være det du står og mangler.

Fordelene ved luft til luft:

  • Energieffektiv
  • Komplet opvarmningsform (opvarmer både bolig og brugsvand)
  • Miljøvenlig
  • Kræver ikke meget plads
  • Vedligeholdelsesfri

Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS udfører vi montering af varmepumper til vores kunder i hele det danske land. Vi har forretning i Stakroge, hvorfor vi naturligvis har kunder i Sønder-Omme, Grindsted og Skjern.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe omdanner varmen i udeluften til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, som forsyner dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne fra varmtvandsbeholderen. En luft til vand-varmepumpe er drevet af el og leverer 3,5 til 5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Derfor er en luft til vand varmepumpe et økonomisk og bæredygtigt alternativ til bl.a. oliefyr, naturgas og fjernvarme.

En luft til vand-varmepumpe har ikke den samme effektivitet som et anlæg med jordvarme, til gengæld er varmepumpen billigere i at investere i og den er heller ikke afhængig af størrelsen på din grund.

Hvis du har nogle spørgsmål til hvilken varmepumpe, der vil fungere for dig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Varmepumper i Skjern og Grindsted

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

I vores butik tilbyder vi en varmepumpe fra Vølund, som er et af markedets bedste mærker. Prisen varierer afhængigt af opgavens størrelse, hvor lang tid det taget at udføre, samt hvilken type og mærke varmepumpe f.eks. Vølund der passer til dine behov.

Vi er stolte af vores fag og det arbejde vi udfører, når du laver en aftale, med os sørger vi for at du er tilfreds.

Vi har fokus på god kommunikation omkring den løsning du vælger og vi rådgiver gerne på baggrund af vores store viden og erfaring. For os betyder det meget at kunne levere et godt produkt i topkvalitet og en varmeløsning, som fungerer.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os på telefon 75 34 70 12 eller vores e-mail stakrogesmede@pc.dk.

Pas på klimaet og spar penge – Kontakt os nu

Går du også op i at passe på planeten og klimaet og vil du gerne spare dig mange penge på den lange bane? Så har vi en langsigtet, vedligeholdelsesfri og billig løsning klar til dig. En varmepumpe et godt alternativ for dig, som tænker på din fremtid og økonomi.

For at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og hvis du ønsker nærmere information om vores priser eller løsninger b.la. jordvarmeanlæg, kan du ringe til os på telefon: 75 34 70 12 eller skrive til vores mail: stakrogesmede@pc.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.!

(+45) 75 34 70 12
stakrogesmede@pc.dk