Luft til luft varmepumpe

Er du på udkig efter en billig og energieffektiv varmeløsning? Så kan en varmepumpe være det rette valg for dig.

En Vølund luft til luft varmepumpe har mange fordele

Er du på udkig efter en billig og energieffektiv varmeløsning? Så kan en varmepumpe være det rette valg for dig.

Fordele ved en luft til luft varmepumpe:

  • Energieffektiv
  • Forbedrer indeklimaet
  • Nem installation
  • Hurtig opvarmning
  • Miljøvenlig
  • Billig opvarmningsform
  • Vedligeholdelsesfri

Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS tilbyder vi montering af varmepumper, til kunder i hele landet. Vi har base i Stakroge, men vi servicerer også kunder i Sønder-Omme, Grindsted og Skjern.

En varmepumpe kan sænke dit energiforbrug med op til 50%, da du benytter naturens ressourcer til opvarmningen. Der er altså mange penge at spare ved at vælge en varmepumpe, måske er det en luft til luft varmepumpe du vil have eller en Vølund luft til luft varmepumpe, som desuden er miljøvenlige.

Derudover er det en god investering, da levetiden på en varmepumpe er lang, og der kræves ingen vedligeholdelse.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe

Prisen afhænger a​f opgavens omfang, samt hvilken varmepumpe der passer til dine behov. Vi tilbyder nemlig både luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper.

Du er dog altid garanteret en god pris hos os og veludført arbejde. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver.

Vi sørger desuden altid for at yde god service for vores kunder. Du kan overlade installation af varmepumpen til os, så behøver du ikke at gøre andet end at nyde resultatet.

God energi – Vølund luft til luft varmepumpe

I vores forretning tilbyder vi en Vølund luft til luft varmepumpe, som er et af markedets mest anerkendte mærker. Det er et af markedets bedste produkter, det er en billig og energieffektiv varmeløsning, som kan sænke varmeforbruget med 50%.

En mulig løsning til dit sommerhus, måske vil en gulvmodel være en god løsning til et lille soveværelse eller stuen. Det er også muligt at få installeret gulvvarme til f.eks. badeværelset, så vintermorgenerne bliver lidt nemmere.

Kontakt os i dag på telefon 75 34 70 12 eller vores e-mail stakrogesmede@pc.dk.

(+45) 75 34 70 12
stakrogesmede@pc.dk